Skeptikerpodden

Information

This article was written on 21 mar 2010, and is filled under Nyheter.

En lättsam podcast om kritiskt tänkande

Har du funderingar kring nära döden-upplevelser och hur hjärnan fungerar? Botar homeopati verkligen alla sjukdomar? Finns den ”andra sidan”? Skeptikerpodden är en ny podcast som görs av åtta skeptiker som granskar extraordinära påståenden och ställer dem mot väggen.

I Skeptikerpodden försöker vi besvara dina frågor. Skicka dem till tipsa@skeptikerpodden.se redan nu eller anmäl din e-postadress (se rutan till höger) så att du är säker på att du får första avsnittet.

2 Comments

 1. Fredrik
  30 mars, 2010

  Har ni några planer på hur ni skall nå ut till en ny publik så det inte bara blir oss som redan är skeptiker som lägger till denna podcasten i itunes prenumerationen tilsammans med, skeptoid, sgu, skeptic zone etc.

 2. Peter
  30 mars, 2010

  Vi arbetar på det kontinuerligt och har diskussioner om hur vi ska nå ut. Framöver har vi idéer om att bjuda in personer som har en annan uppfattning än oss för diskussion bland annat. Att intresset för skepticism är allra störst hos just skeptiker kan vi dock aldrig komma ifrån, men vi ska arbeta på att få en bra blandning på innehållet som tilltalar både skeptiker och icke-skeptiker.

  Just nu har vi precis fått ut vårt första avsnitt och ser till att ta in feedback på hur vi kan förbättra den till kommande program. Vi har valt att gå ut tidigt och successivt förbättra både innehåll och form.

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.