Skeptikerpodden

Information

This article was written on 16 jun 2010, and is filled under Nyheter.

Current post is tagged

, , ,

John Houdi i TV4 Nyhetsmorgon

Skeptikerpoddens programledare John Houdi gästade i dag TV4 Nyhetsmorgon tillsammans med James Randi. De pratade om medium och Randis tävling där han ger en miljon dollar till den som kan uppvisa några paranormala förmågor. Givetvis omnämns även Skeptikerpodden.

Du kan även se klippet på TV4:s hemsida.

3 Comments

 1. Ingo
  16 juni, 2010

  Kul att se. 🙂 dock verkade intervjuarna en smula bakom flötet. Bra jobbat John och Randi!

 2. Anders
  16 juni, 2010

  Ja, jag blev lite tveksam när jag såg hur programledarna jobbade runt 7:20 i morse – en av dem försökte trasha Houdis illusion. Men det var ändå jätteroligt att se, och jättekul att även woowoo-kanalen TV4 ger gehör åt skeptikerrörelsen.

 3. Emelie
  20 juni, 2010

  Ja, herregud vad intervjuarna var sega. Pinsamma skulle jag säga, de har ju noll koll och engelskan är väl i knackigaste laget. Min farmor som inte fattar engelska skulle knappast få ut nåt av programledarens fjantiga översättningar. Bra reklam för skeptikerpodden och skeptikerrörelsen dock! Randi och Houdi gör ett galant jobb! Jag är så sur att jag missade Randis föreläsning med en dag. Hade nästan varit värt att ställa in frankrikeresan för honom.

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.