Vill du gå till en professionellt utbildad psykolog med legitimation eller till en rörmokare som precis dammsugit sin soffa i garaget han kallar mottagning? Vi pratar med Anette Nyman om ”alternativa” psykologiska terapier som används inom new age-rörelsen.

John pratar vidare om Uri Gellers tv-program som nämndes i avsvnit 33. Aftonbladet rapporterar om att polisen ska förutse brott och tar upp fullmånen som en faktor att ta hänsyn till.

Jehovas vittnen kartlägger folk skriver konsumentupplysningssajten Cint, medan Jehovas vittnen menar att det är privata anteckningar. The Scientist berättar om en ”lantbrukare utan hjärna”, en sorts social amöba som kan odla sin egen mat.

Lyssnaren Linus hör av sig och berättar om sina vänner som marknadsför en påstådd mirakelkur mot alla möjliga åkommor såsom astma och ledont. Produkten säljs genom nätverksförsäljning.

 

Ladda ned mp3 (01:18:45 om 50 MB)