Skeptikerpodden

Information

This article was written on 28 aug 2010, and is filled under Nyheter.

Current post is tagged

, , , ,

Skeptikerskolan ny bok i kritiskt tänkande

Skeptikerpoddens CJ och Andreas har kommit ut med boken Skeptikerskolan – handbok i kritiskt tänkande. Det är en lättsam resa genom kritiskt tänkande, vetenskap och retorik som riktar sig till alla läsare.

I Skeptikerskolan tar författarna upp vanliga felslut och argumentationsfel, dels för att du ska lära dig upptäcka och tackla dem, men också för att man ska undvika att använda dem själv. CJ och Andreas går igenom andra grundläggande aspekter inom skepticism och kritiskt tänkande som är nyttiga att bära med sig och känna till.

Och besläktat med retoriken och den praktiska filosofin beskrivs regler och principer för hur man slår hål på falsk argumentation, synar en bluff och avslöjar retoriska luftslott. En verktygslåda som hjälper läsaren att hantera mirakulösa och vidlyftiga påståenden.

Köp boken på Adlibris eller kolla in bokens hemsida skeptikerskolan.com.

One Comment

  1. […] kommer vara på bokmässan i Göteborg den 25 till 26 september och prata om boken Skeptikerskolan som CJ och Andreas skrivit. Måndagen den 27 september klockan 19.00 föreläser även CJ på Bazar […]

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.