Skeptikerpodden

Redaktion

Vilka är det som gör Skeptikerpodden? Här hittar du alla åtta medarbetare med vitt skilda bakgrunder.

Andreas
Civilingenjörsutbildad trumspelande norrlänning med barnsligt intresse för det mesta inom vetenskap. Arbetar till vardags med systemutveckling. Driver tillsammans med Carl Johan Tankebrott. Bedrövas av antivetenskapliga och ovetenskapliga rörelser samt okritiska tankegångar.
@antteist | andreas@skeptikerpodden.se

Carl Johan
Jobbar till vardags i Västerås på konsultbolag. Driver bloggen Tankebrott där skepsis råder överallt. Fascineras av 11 september-konspirationernam, antivaccinationsrörelsen och homeopater.
@tankebrott | @cj_akerberg | cj@skeptikerpodden.se

Jon
Teknik- och prylgalen sedan barnsben som varje år fick en prenumeration på Forskning & Framsteg i julklapp. Har alltid varit intresserad av hur olika fenomen, prylar och maskiner fungerar. Det intresset ledde till den mest intressanta maskinen av dem alla (människokroppen) och det roligaste yrket som existerar (läkare).
@skeptikerjon | jon@skeptikerpodden.se

 

Maria
Multinördig akademiker med ett stort intresse för psykologi och neurovetenskap. Har en bakgrund i frikyrkliga sammanhang men är numera ateist och humanist. Lägger stor vikt vid vetenskap, rationalism och kritiskt tänkande, samt är feminist och sådär lagom queer.
maria@skeptikerpodden.se

Pekka
Dataingenjör från Jönköpingstrakten som finkammar internäten efter nyhetsinslag till Skeptikerpodden. Skriver om kritiskt tänkande, pseudovetenskap och diverse underligheter på bloggen Orsakverkan.
@orsakverkan | pekka@skeptikerpodden.se

Veronica
Poddens senaste tillskott. Vidare presentation kommer snart.
veronica@skeptikerpodden.se

Hall of fame

Tidigare medlemmar i redaktionen:
Peter Dahlgren
John Houdi
Anders Hesselbom
Karin

Vill du veta när du kan lyssna på nästa avsnitt av Skeptikerpodden? Anmäl din e-postadress nedan så mejlar vi dig så fort ett nytt avsnitt finns ute.

Skriv din e-postadress:

Skickas via FeedBurner

januari 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031